Bezoeken
Combineer uw boottocht met een excursie
in de nabije omgeving van de Schelde!


Naast de boottochten uit het reguliere vaarprogramma kunnen voor groepen ook specifieke dagprogramma's uitgewerkt worden.
Enkele voorbeelden van dergelijke 'dagprogramma's op maat' - die het varen combineren met bezoeken en wandelingen in de onmiddellijke omgeving van de waterweg - vindt u hieronder. Ook andere combinaties zijn mogelijk. Neem hiervoor gerust contact op.
NIEUW! Ontdek het Scheldeland in stoom én vanop het water
Reis mee in de tijd met de stoomtrein. Neem plaats op de houten of pluchen banken terwijl de stoomlocomotief zich sissend in beweging zet. Het geschal van de stoomfluit is het startsein van een onvergetelijke tocht door Klein-Brabant en het Scheldeland. Waan je terug in de tijd terwijl de stoomtrein je tussen Baasrode en Oppuurs langs het pittoreske dorpje Sint-Amands voert. Een boottocht in deze prachtige streek maakt je dag compleet.
info
Download de groepsfiche >
Stap eens uit in Temse
Eén van de mooiste gemeenten aan de Wase Schelde-kant is ongetwijfeld Temse. De gemeente is meermaals het decor geweest van talrijke TV feuilletons (met Man en Macht, Stille Waters) en alle grote striptekenaars lieten hun helden in Temse ronddwalen. Geen toeval, want Temse ademt verleden, heden en toekomst uit.
info
Download de groepsfiche >
Bezoek aan Fort van Breendonk en 'Stille Waterstocht' door het Scheldeland
Het Fort van Breendonk, het enige concentratiekamp dat in België heeft bestaan, ontvangt jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers van overal ter wereld. Na het bezoek aan het Fort maakt u een boottocht op één van de meest vreedzame stukken van de Schelde.
info
Download de groepsfiche >
Verrassend nieuwe natuur en prachtige Scheldelandschappen in één dagtocht
Gegidste wandeling op het Noordelijk Eiland, een natuurgebied geprangd tussen Schelde, Rupel en Zeekanaal en een toevluchtsoord voor vogels. Na de wandeling geniet u van een maaltijd aan boord, alvorens het meest natuurlijke stukje van de Schelde te bevaren.
info
Download de groepsfiche >
Bezoek aan Rupelmonde, geboortestad van de grote cartograaf Mercator
en boottocht in het Scheldeland
Bazel en Rupelmonde, beiden gelegen in het Scheldeland, vergasten u op een heerlijk vakantiegevoel. De gids vertelt u tijdens een bezoek het levensverhaal van de beroemde Vlaamse cartograaf Mercator en belicht het schitterend historisch verleden van zijn geboortestad. Een boottocht in deze prachtige streek maakt uw dag compleet.
info
Download de groepsfiche >

top >

bezoeken_img2
bezoeken_img3
bezoeken_img1